1

МАКАРОНДАР

Сұрып: жоғары
СТ РК ГОСТ Р51865-2010
Орамасы: 400 гр, 500гр, 1 кг, 2 кг, 5 кг.

Макарондар қазақстандық бидайдың қатты сорттарынан алынған «Granum» ұнынан дайындалған, қаныққан түсі бар және пісіргеннен кейін пішінін сақтайды. «Granum» макарондарының ассортименті 400 гр, сондай-ақ 1, 2 және 5 кг қаптамасында ұзын- және қысқаша кесілген оннан астам түрі ұсынылған. Өнімнің өндірілетін түрлері мен құны туралы анағұрлым толық ақпарат алу үшін «Granum» коммерциялық қызметімен байланысыңыз.

Дайындау туралы ұсыныстар:
Макарондар «al dente» атты пісіру тәсілін өте жақсы көреді, ол «на зубок», сәл піспегенді білдіреді. «Аl dente» пісіруге 5-7 минут жеткілікті, макарондардың сымбатты пішінін және магний, темір, B6 дәрумені және кальций сияқты пайдалы заттарын сақтауға мүмкіндік береді. Сонымен, тағамның бес кісілік тамағына қайнап жатқан тұздалған 4 л суға 400 гр макарон салыңыз және белсенді араластырыңыз. Қайнауды ұстаңыз және макарондарды «al dente» күйіне дейін 5-7 минут ішінде пісіріңіз. Сорпаның 1-2 қасығын қалдырып, суды төгіңіз, талғамыңызға қарай соус пен үгілген ірімшік қосыңыз және макарондар соусты аздап бойына сіңіріп үлгеру үшін араластырыңыз. Тағамды ыстық күйінде беріңіз. Асыңыз дәмді болсын!